Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #44190
    AvatarTritons123
    Participant

    Just as the title says, I have a fresh install of Tails on a USB and it seems to boot up fine until I get to the start screen where it wants me to set up my language and stuff. I doesn’t seem to recognize my keyboard or any mouse I plug in, I have to manually power the computer off and restart. I’m not sure how to fix this, any help would be much appreciated. I am running on a MacBook Pro, MAC 10.14 if that helps at all.

    #44196
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    Are you using external devices? Because I have tested it in the same set up as yours and TAILS worked fine.

    Let me know.
    Diego

    #44203
    AvatarTritons123
    Participant

    I am not, just my built in mousepad and keyboard.

    #44206
    AvatarTritons123
    Participant

    Okay, I’ve done a little testing. This USB that I’m using runs on two other of my computers totally fine, one is a desktop Mac and the other is a PC. I noticed that when I boot up on my MacBook, the one that’s not working, I very briefly get this error message. Anyone know what this is?

    View post on imgur.com

    Also sorry for the bad quality pic, I think its mostly legible.

    #44221
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    Take a look at this page, it mentions this issue for some mac models:
    https://tails.boum.org/support/known_issues/index.en.html#index2h2

    Hope it helps!
    Diego

    #44300
    AvatarTritons123
    Participant

    Great, I’ll take a look. Thanks Diego!

    #44332
    diegodiego
    Moderator

    You’re welcome!
    Greetings!
    Diego

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.