Tagged: 

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #40302
    AvatarAkabueze
    Participant

    Hello, how do I update setoolkit. I open setoolkit in custom Kali but when in try to locate ./ptf it says location not found thus making it impossible to update. Is it advisable to download it from git and update all?
    Thanks

    #40311
    AvatarAkabueze
    Participant

    I also noticed that after setting up setoolkit and inputting the the URL of the website you imported, I get this error message that “Something went wrong, printing the error: name ‘file’ is not defined. And when I ignored to check the output on the IP address, I get an empty webpage with on It Works:) on the page.

    #40399
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    To update it just run the commands:

    apt update
    apt install set

    The developers said that the error message you are getting will dissapear with the latest update.

    Let me know how it goes!
    Diego

    #40494
    AvatarAkabueze
    Participant

    Hello, please I’m not getting result on my credential harvester. What could be the problem.

    Thanks.

    #40512
    diegodiego
    Moderator

    Hi Akabueze!

    What’s the exact issue? Can you elaborate a bit more please?

    Thanks!
    Diego

    #40518
    AvatarAkabueze
    Participant

    After fill the username and the password and click send, I don’t get the login details on SET or even in /var/www/html. The only thing I noticed after fill the login details and clicking send is that I see JavaScript: at the bottom left corner of the webpage

    #40540
    AvatarAkabueze
    Participant

    I tried to combine setoolkit with webpage I cloned with Httrack since the websrapbook is not working for me. After building it wil setoolkit, I was only able to get the username but no password what could be the cause?
    Thanks

    #40550
    AvatarAkabueze
    Participant

    The also won’t redirect when I click send after fill the user name and password. But then on setoolkit I get just the user name and no password.

    #40552
    AvatarAkabueze
    Participant

    Instead of outputting the password, I get this instead HTTP/1.1 404 –

    #40561
    AvatarAkabueze
    Participant

    In fact, after a full day of trying solve the setoolkit problems, I noticed some cloned sites will only post usernames and no passwords while some post nothing. Please what is the cause and solution of these problems.

    Thanks

    #40583
    diegodiego
    Moderator

    Hi Akabueze!
    The problem can be in the method used for cloning the sites, have you tried with the sites included in SET?

    Also I have been using a tool called Nexphisher, works pretty well. Give it a try, just edit the setup script file first IT’S VERY IMPORTANT THIS STEP, so open it with leafpad and remove the line “apt-get upgrade -y”, then you can run it and it will be installed properly.

    Here is the link to it:
    https://github.com/htr-tech/nexphisher

    Also you’ll find the instructions to use it there.

    Let me know how it goes!
    Diego

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.