Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #47384
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    Entity palette is empty when I use Maltego in the Virtual Box. I updated it in VB and still same issue. Sometimes I get No transforms could be found!
    I loaded Maltego onto my desktop and it has the entity palette like Zaid in the lectures. I am using Zaid’s Kali 2020 Maltego edition 4.2.13
    Thanks for any help. I have screen shots if that will be helpful.

    #47388
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    When you said “loaded Maltego onto my desktop” , do you mean your host machine?

    Did you selected Community Edition?

    Yes, some screenshots will help.
    Thanks!
    Diego

    #47521
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    Yes my host machine.
    Yes community Edition.
    I cannot seem to drag and drop or copy and paste into this box. Good Grief!

    #47535
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    Did you install any transforms the first time you open maltego? It’s weird that the entities pallet is empty, also you can try by importing a fresh custom kali.

    To be able to drag and drop and share clipboard between host and guest you have to enable those option in the General menu inside VirtualBox.

    Also share the mentioned screenshots please.

    Thanks!
    Diego

    #47565
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    I cannot drag and drop the screenshot, or copy and paste it here in order to show you. I am not sure what I am doing wrong with that, I even tried using a different browser and I still cannot show you the screenshot.

    I will try importing a fresh custom kali…

    Did you install any transforms the first time you open maltego? I don’t remember

    #47567
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    You can upload the screenshots to any image hosting service and share the link here.

    Also trying in a fresh custom kali might work as expected.

    Greetings!
    Diego

    #47586
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    New-issue-after-fresh-install
    Proxy-Issue
    Fresh-Kali-install-same-issue
    Did-Update
    I am not sure if they are in order but I did fresh Kali install. Same issue and a new one. Also I did the maltego updates and same issue.
    Thanks for your help.

    #47587
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    Same-issue
    empty palette

    #47632
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    The very first screenshot, the one that saids Warning-could not install some modules…. where did it came from? I mean what did you do to get that message?

    Are you using kali as virtual machine? Does it has proper internet access? If so then try by disabling defender or any AV in your host system and try it again.

    Let me know how it goes!
    Diego

    #47771
    AvatarLucidPsyko13
    Participant

    Yes using kali as virtual machine. Warning is new this time too.

    #47781
    diegodiego
    Moderator

    Hi!
    Ok, but can you answer my other questions?

    Thanks!
    Diego

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.